Αρχική | Προφίλ | Επικοινωνία
 

Προϊόντα

Σχετικά με μας

η ποιότητα για τον επαγγελματία 

Η Basler Haar Kosmetik είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτικούς οίκους σε προϊόντα κομμωτικής με έδρα το Bietigheim - Bissingen  της Γερμανίας. Από το 1973 αναπτύσσει την καινοτομία σε ένα κύκλο προϊόντων γύρω από την ομορφιά. Οι απαιτητικοί πελάτες μας ωφελούνται από την ποιότητα "Made in Germany", επειδή όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται κάτω από την επιστημονική γραμμή στα εργαστήρια της εταιρίας στη Γερμανία. Προκειμένου να καλυφθούν οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, τα είδη μας ελέγχονται συνεχώς και βελτιώνονται συνεχώς. Για τους πελάτες μας αυτό σημαίνει: Εξασφαλισμένη επαγγελματική ποιότητα σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές. 

Διεθνής αναγνώριση 

Τα επώνυμα προϊόντα μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. και δοκιμασμένα. Ο όμιλος εταιριών Basler με την έδρα στη Γερμανία απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους. Με δικούς μας αντιπροσώπους σε Αυστρία, Ελβετία και Γαλλία εξυπηρετούμε τους πελάτες παντού στην Ευρώπη. Επειδή η ομορφιά δεν γνωρίζει σύνορα. 

Πάνω από 7000 προϊόντα 

Ο κατάλογός της Basler προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογής προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μαλλιών στους πελάτες μας. Με τις τακτικές ανανεώσεις και μια περιεκτική σειρά προϊόντων, η ποικιλία προσφοράς είναι πραγματικά μοναδική. 

Η Basler Haar Kosmetik στην Ελλάδα

Από το 2006 τα προϊόντα Basler Haar Kosmetik διανέμονται στην Ελλάδα από την Εταιρία Basler Hellas - Sofia Savvoyiannaki. Προσηλωμένοι στην ποιότητα και στην αξιοπιστία Basler, είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.Είστε επαγγελματίας; Ζητήστε τον κατάλογό μας


Ζητήστε το νέο μας κατάλογο για αποστολή


On line κατάλογος φυσικών προϊόντων

 (κλικ για download)
Fysi Ygeia Νέος Κατάλογος


 
© 2006  Basler.gr - All Rights Reserved.  Designed by Valentine floral creations    Development by Imathia1.gr